Yoga privatlektioner Stockholm

PT-yoga är ett fantastiskt verktyg för dig som vill utveckla din yogapraktik. Kanske vill du ha hjälp att lägga grunden för en säker och hållbar hemmapraktik. Eller så önskar du närma dig en specifik yogaposition och behöver hjälpa att på ett säkert sätt ta dig dit

Jag undervisar privatklasser både till enskild elev, duo och något större grupper som t.ex arbetslag. En del av mina privat yoga-kunder träffar jag regelbundet och andra bara vid ett enstaka tillfälle. Klassen skräddarsys efter dina önskemål.

Jag har yogat en del på studios tidigare, men kände att jag ville få hjälp att hitta en säker och regelbunden hemmapraktik. Bea är grym på att förklara tekniken bakom positionerna som man förstår och flera av hennes assisteringar har verkligen varit avgörande för att hitta vad det är vi strävar efter i vissa av positionerna. Efter våra PT-klasser har jag hittat rätt i andningen, jobbat upp bålstyrka och till och med börjat gilla stående hund – något jag verkligen aldrig trodde skulle hända!
Lisa Krook

Privat yogaklass enskild

Som ensam elev har du mitt fulla fokus hela tiden. Du får komma med önskemål och jag gör upp en plan för våra PT-sessioner. Därför går vi också igenom varje yogapass både före och efter för att säkerställa att vi rör oss mot ditt mål. Kanske vill du närma dig en viss yogaposition eller bara sätta upp en säker och hållbar hemmapraktik.

Privat yogaklass par / duo

Vill du dela klassen med din partner eller kompis så går det bra. Ni är fortfarande en så pass liten grupp att ni kan få individuella instruktioner och anpassningar. Jag skräddarsyr klassen efter era önskemål och gemensamma mål. Ibland kan det handla om att få mötas i en mjuk lugn klass och andra gånger att få jobba på styrka och kroppsmedvetenhet.

Privatundervisning som present

Att ge bort en eller flera privatlektioner blir vanligare och vanligare och brukar vara en uppskattad present. Att få individuell coachning i sin yogapraktik är guld värt både för nybörjaren som den mer erfarna yogin.

Privat yogainstruktör i grupp

Privatinstruktör yoga för mindre grupper

Jag erbjuder även yogaklasser för grupper från tre personer och uppåt.

Möhippa / svensexa

En uppskattad aktivitet som har blivit allt mer populär. Oavsett ni är ett gäng vana yogisar eller kompletta nybörjare är möhippeyoga och svensexeyoga ett kul sätt att fira tillsammans.

Babyshower

Att hitta på aktiviteter till babyshower kan vara svårt. Det gäller att hitta en babyshower-aktivitet som passar den blivande mamman. Yoga är därför en perfekt aktivitet att göra tillsammans på babyshowern. Som dessutom specialutbildad gravidyogalärare och mamma till två egna små är jag väldogt van vid att anpassa yogaklasser så de passar för alla gravida.

Innehåll yogaklasser

Yinyoga

Yinyoga är en av de lugnaste formerna av yoga. Den är fokuserad på kroppens bindväv och syftar till att öka rörligheten i kroppen. Formen passar alla människor och kroppar och passar särskilt bra för dig som känner dig stel och vill bli smidigare. Positionerna är enkla och utförs alltid sittandes eller liggandes på yogamattan. Yinyoga är en avslappnande yogaform och under klassen övar vi även en del mindfulness.

Hathayoga

En stärkande och energigivande yogaform där vi utmanas både fysiskt och mentalt. Hatha yoga passar både dig som är nybörjare och dig som är mer van yogautövare. Vi går igenom positionerna grundligt och lägger mycket fokus på teknik. Det passar dig som vill lägga grunden för en säker och hållbar yogapraktik.

Vinyasa

Vinyasa betyder flöde och i vinyasa yoga ligger fokus på just det. Att hitta ett flöde av rörelse och andetag till härlig musik. Vinyasayoga är en dynamisk yogaform där du utmanas både fysiskt och mentalt och passar dig som har viss yoga erfarenhet sedan tidigare.

De-stress yoga och mindfulness

En specialutformad yogaklass med enklare och mjukare rörelser framtagen av mig för att passa för alla. Inga träningskläder eller yogamattor behövs. Positionerna utförs sittande på stol eller golv utan några andra redskap. I “de-stress yoga och mindfulness” fokuserar vi på att släppa spänningar i kroppen och övar oss i mindfulness och andning.

Mindfulness yoga utomhus

Mindfulness

Alla känner vi oss stundtals mer eller mindre stressade. Stress är en naturlig del av livet men vi bör skilja på positiv och negativ stress. Det är när den negativa stressen tar över som vi kan ha stor användning av mindfulness. I Mindfulness-träning tränar vi oss på att stanna upp och på så vis kan vi undvika stress och lättare fatta beslut.

Gravidyoga

Yoga är ett fantastiskt sätt att stärka såväl kropp som sinne inför förlossning och den kommande föräldrarollen. Alla klasser inleds med sköna andningsövningar och följs sedan av sköna och stärkande yogapositioner som är säkra och särskilt anpassade för den gravida kroppen. Vi unnar oss även tid för återhämtning och övar upp vår kroppsmedvetenhet och mentala närvaro. Ett fint och välgörande sätt att skapa kontakt med oss själva och det växande barnet i magen.

Gravidyoga

Mamma-baby yoga

En mjuk och skön postnatal-yoga där vi jobbar mycket med att hitta kontakten med bäckenbotten och våra djupa magmuskler efter förlossningen. Alla bebisar är välkomna!

Lokaler för privatklasser i yoga

Hemma

Jag erbjuder exklusiv PT-träning i ditt hem. För många innebär möjligheten att få träna i sitt eget hem ytterligare en trygghet. PT-yoga hemma är dessutom tidseffektivt och smidigt.

Utomhusyoga

Utomhusyoga är en favorit för många. Känslan att få yoga under bar himmel är oslagbar. Under rådande corona-omständigheter kan det dessutom vara ett bra alternativ. Jag undervisar utomhus även under hösten förutsatt att vädret tillåter.

Bostadsrättsföreningens utrymmen

Om din bostadsrättsförening har en lokal kan jag komma till den och undervisa. Det enda som krävs är en liten plan yta stor nog att få plats med en till två yogamattor.

Hyrd lokal

Vid önskemål kan jag hyra lokal för PT-yogalektioner.

PT-yoga i Stockholm

De flesta av mina kunder finns på Östermalm, Vasastan, Lidingö och i Danderyd, men självklart finns jag tillgänglig för dig som bor i andra stadsdelar eller utanför stan.

Kontakt

Vill du veta mer om privat yoga-klasser, kontakta mig på beatrice@yogabyb.se